Dit zeggen onze klanten

Amine was echt top! Hij heeft mij enorm geholpen bij het verkopen van mijn auto. Super duidelijke en transparante communicatie, strakke opvolging en complete ontzorging. Ik kan Amine en CarTrust aan iedere persoon met een druk professioneel leven alleen maar aanraden.

Harrold

verkocht zijn Mercedes C220d via CarTrust

Jonge Passat GTE full option vlot verkocht, perfecte dienstverlening, zonder kopzorgen en voor een goeie prijs! Raad ik zeker aan!

Djamel

Verkocht zijn Volkswagen Passat GTE via CarTrust

Door beroep te hebben gedaan op cartrust kon ik perfect mijn focus geheel op mijn werk richten terwijl Amine voor mij op zoek ging naar de perfecte wagen binnen mijn budget. Daarenbovenop is Amine zeer professioneel en gepassioneerd door wat hij doet dus ik beveel CarTrust zeker en vast aan!!

Wael

Kocht zijn Peugeot 308sw via CarTrust

Efficient communicatie, professioneel en met een persoonlijke touch! Dit is hoe ik de verkoop van mijn auto verliep met amine! Heeft een vrij wel de prijs dat ik wou voor mijn auto kunnen verkrijgen en handelde alles extra dingen die bij de verkoop van een auto komt. Ik raad Amine & Cartrust zeker aan!

Rachouan

verkocht zijn Tesla Model 3 Performance via CarTrust

Amine van CarTrust zorgde voor een complete ontzorging bij het aanschaffen van mijn nieuwe wagen. Van de zoektocht en testrijden tot het onderhandelen van de prijs en leveren van de wagen. Top service!

Houda

Kocht haar Volkswagen Polo via CarTrust

Amine heeft mijn mama geholpen met het vinden van een tweedehandswagen waar we nog steeds super tevreden over zijn! Professioneel, gedreven en super fijn in de omgang!

Imane

Kocht haar Skoda Fabia via CarTrust

MYCARTRUST.BE

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in om contact op te nemen.

+32 489 69 19 44

9000, Gent

info@mycartrust.be

Volg ons op sociale media

CARTRUST – AUTOMAKELAAR AAN HUIS